Sparkeltheater

“Je kunt een beetje missen, iets of iemand, een beetje veel kan ook, en soms een beetje heel veel missen tot het pijn doet” (uit: Groener Gras)

Wat is theater eigenlijk?
Theater is een verhaal vertellen. Aan anderen. Over hoe jij iets ziet, meemaakt, beleeft. Op een podium. Alleen of met anderen. Het kan muzikaal, dansend, met humor, poëtisch. Licht, geluid en decor maken het af. Je hebt een voorstelling. Laat het publiek maar komen!

Doe mee aan een theatervoorstelling
We maken voorstellingen met, voor en over jonge mensen. We maken samen het verhaal. We leren jou de vaardigheden om op het podium te kunnen stralen. Eerder maakte Sparkeltheater de voorstelling Mantelhelden over jonge mantelzorgers en daarna de voorstelling over FOMO: Groener Gras. In 2022 speelden we de voorstelling ‘Kopje Onder’.

Sparkeltheater

Sparkeltheater is onderdeel van Sparkel2Doen NEXT, dat onder de vlag van de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland invulling geeft aan MDT (Maatschappelijke Diensttijd).


Ben je tussen de 12 en 30 jaar?

Wil je meedoen, schrijf je dan in!

Ga naar de pagina Inschrijven

John van der Sanden – Theatermaker
Sparkeltheater is een initiatief van John van der Sanden. Hij is professioneel theatermaker, schrijft toneelstukken en musicals, verhalen en boeken. Als cabaretier toert hij langs kleine theaters. Meer weten? www.sparkeltheater.com