Sparkeltheater

“Je kunt een beetje missen, iets of iemand, een beetje veel kan ook, en soms een beetje heel veel missen tot het pijn doet” (uit: Groener Gras)

Voorstellingen

Donderdag 16-3-2023
20.15u Eindhoven in Pand-P
Kaarten: www.pand-P.nl

Vrijdag 17-3-2023
20.15u Venlo in Theater De Garage
Kaarten: www.theaterdegarage.nl

Wat is theater eigenlijk?
Theater is een verhaal vertellen. Aan anderen. Over hoe jij iets ziet, meemaakt, beleeft. Op een podium. Alleen of met anderen. Het kan muzikaal, dansend, met humor, poëtisch. Licht, geluid en decor maken het af. Je hebt een voorstelling. Laat het publiek maar komen!

Over Sparkeltheater
Sparkeltheater is onderdeel van Sparkel2Doen, dat onder de vlag van de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland invulling geeft aan MDT (Maatschappelijke Diensttijd). We maken voorstellingen met, voor en over jonge mensen en hun kwetsbaarheden. We maken samen het verhaal. We leren jou de vaardigheden om op het podium te kunnen stralen.

Doe mee aan een theatervoorstelling

Eerder maakte Sparkeltheater de voorstelling Mantelhelden over jonge mantelzorgers en daarna de voorstelling over FOMO: Groener Gras. In maart 2022 speelden we de voorstelling ‘Kopje Onder’.

Aanmelden kan in voorjaar 2023.

Ben je tussen de 14 en 27 jaar?
Kun je een steuntje in de rug gebruiken?
Doe je graag iets voor een ander?

Wil je meedoen, schrijf je dan in!

Ga naar de pagina Inschrijven

John van der Sanden – Theatermaker
John van der Sanden, professioneel theatermaker, schrijft toneelstukken, musicals, verhalen, boeken, columns…. Hij regisseert musicals, is cabaretier en toert met zijn programma langs (kleine) Nederlandse theaters. https://www.johnvandersanden.nl