Meedoen aan Muziek & Beeld workshops?

Meedoen met een groep jongeren?
Bel ons op 085-2016684

In dit traject krijgen bestaande groepen jongeren drie creatieve ‘uitlaatkleppen’ in één serie workshops:
1. Muziek
We gaan samen aan de slag met songwriting en echt muziek maken, of je nu wel of niet eerder een instrument hebt bespeeld. Workshopleider Rene vertelt er meer over in deze video https://youtu.be/YicSwoUTfg0.
2. Graffiti
Creëer je eigen piece met graffiti. Wij leren je technieken en geven je de tools. Workshopleider Arend vertelt er over in deze video https://youtu.be/XU_su9jBojg.
3. Media
Wat laat jij zien van jezelf op social media, en haal jij wel alles uit je camera? In dit deel ga je aan de slag met smartphone fotografie. Leer kijken met ‘het oog van de kunstenaar’. Workshopleidster Linda vertelt erover in deze video https://youtu.be/EaxImCtKDUo.

én: Wat doe je ook tijdens de serie workshops?
Tijdens je traject ga je iets met je gevonden talenten en vaardigheden doen in jouw regio. Je past je nieuwe skills dus gelijk toe in je eigen omgeving. Wat je precies gaat doen? Tijdens het creatieve traject bepaal je samen een maatschappelijke plek/organisatie, waarvoor je iets creatiefs en bruikbaars maakt. Iets wat hergebruikt kan worden. Dit kan bijvoorbeeld een kunstwerk zijn voor een bejaardentehuis, een aantal vlogs voor een organisatie, een informatief lied over Nederland voor een vluchtelingenorganisatie of een fotostrip over jongeren met uitdagingen voor een middelbare school.

Een ‘Muziek en beeld’ traject kan in goed overleg op elk gewenst moment starten en ook op elke gewenste locatie.
Neem contact met ons op om vrijblijvend te overleggen.
Tijdens een traject kom je met een groep (15-30 deelnemers) twaalf dagdelen bij elkaar.
De precieze dagen en tijden kunnen we in goed overleg vaststellen.

Wordt jouw groep hier enthousiast van? Bel ons dan op +31 (0)85-2016684 om van gedachten te wisselen, of zelfs al plannen te maken!

Contact gezocht met groepen
We zoeken contact met bestaande groepen (scholen, sportverenigingen, jeugdclubs in kerken, etc.) om een samenwerking aan te gaan. Dit project kan in overleg aansluiten op de al bestaande doelen van een groep. Daarnaast kan dit traject een maatschappelijke stage vormen voor middelbare scholieren. De activiteiten vinden dan deels onder schooltijd en deels buiten schooltijd plaats. Geïnteresseerde scholen kunnen ook contact met ons opnemen.

maX Music
maX Music verspreidt creativiteit met workshops en voorstellingen op het gebied van muziek, media, theater, techniek en beeldende kunst. We geloven dat iedereen creativiteit in zich heeft. Het uiten van creativiteit maakt je blij. Daarnaast zorgt het voor verbinding met anderen, en leert het je creatiever problemen oplossen in je werk of je schoolopdrachten. https://www.maxmusic.nl/nl