Leer gratis hoe je de mooiste foto’s maakt

Maak je eigen fotoserie

Ben jij gefascineerd door fotografie en ga je graag zelf aan de slag, maar weet je nog niet zo goed hoe? Dan is deze cursus Fotografie wat voor jou. Fotograferen is keuzes maken. Dat leren we je. Wat fotografeer je en wat juist niet? Welk perspectief kies je? Hoe stel je de camera in? Hoe maak je een mooie compositie? Tijdens deze Basiscursus Fotografie leer je meer te zien en vooral anders te kijken naar de wereld om je heen. In deze hands-on cursus komen portretfotografie en studiofotografie aan bod. Je fotografeert zowel in de studio als buiten. Ook maak je kennis met de verschillende fotografiegenres: portret-, documentaire-, landschap-, architectuur-, reclame en modefotografie.

Deze fotografiecursus is tweeledig. Je gaat aan de slag met de basistechnieken van de fotografie, maar ook met het bewerken van jouw foto’s in Adobe Lightroom. Op deze manier kan je jouw foto’s optimaal bewerken met als resultaat: het perfecte plaatje.

De cursus wordt afgesloten met een eindopdracht fotografie en beeldbewerking. Je kiest een eigen onderwerp en werkt aan de realisatie van jouw eigen fotoserie. Bij het met goed gevolg afronden van de cursus ontvang je een certificaat.

Wie zijn wij?

De Nederlandse Academie voor Beeldcreatie is een opleidingsinstituut met drie faculteiten: de Nederlandse Fotovakschool, de Dutch Filmers Academy en de Amsterdam Film School. Hier wordt kwalitatief vakgericht fotografie- en filmonderwijs gegeven dat nauw aansluit op de arbeidsmarkt. Onderwijs dat studenten de ruimte geeft om talenten en creativiteit te ontwikkelen én dat hen bewust maakt van hetgeen nodig is om ondernemend, marktgericht en succesvol te zijn. Meer info: https://fotovakschool.nl/home/praktische-informatie/nieuws/sparkel-2-doen

Nieuwsgierig en wil je graag meedoen, schrijf je dan in!

Ga naar de pagina Inschrijven

Je kunt op 4 locaties deelnemen!

Download hier de data voor de 1e cursus foto!

NAVB data 1e ronde Foto Sparkel2Doen